Nis asfaltimi në lotin 2 të Unazës Verilindore të Tiranës. Një vepër e rëndësishme e shumëpritur, po avancon ditë pas dite

👷‍♀️👷🏼🏗️Në lotin 2 të Unazës Verilindore të Tiranës, punimet kanë avancuar ndjeshëm dhe tashmë ka nisur asfaltimi🚧
Unaza e Madhe e Tiranës, një vepër e rëndësishme e shumëpritur, po avancon ditë pas dite👏
#VetëmPërpara➡️🇦🇱