Nis aksioni i pastrimit të Kamzës nga Rakip Suli

Të gjitha bashkitë e tjera të vendit edhe bashkia Kamëz menjëherë pas marrjes së mandatit nga kryetari i ri Rakip Suli ka filluar me një aksion të gjerë pastrimi në gjithë territorin e kësaj bashkie.

Kamza i është nënshtruar gjërësisht pastrimit pasi gjendja në këtë bashki ka qenë tepër e rëndë, pa kazana për hedhjen e mbetjeve, mbeturina në mes të rrugëve dhe lagjeve të qytetit.

Siç e kemi parë dhe më herët në rastet e tjera të gjithë kryetarët e rinj që kanë marrë detyrën kanë nisur një aksion të gjerë pastrimi të gjitha bashkive për t’i dhënë shqipërisë një tjetër fytyrë sepse është periudhë ku turistët vizitojnë vendin. Nga ana tjetër ata janë zotuar që ky aksion do jetë puna e përditshme e bashkive.