Ngrihet Qendra e Parë Multifunksionale në Kamëz: Shërbime falas në logopedi, psikolog klinik, fizioterapi dhe punonjës social për fëmijët me aftësi të veçanta

🏥🧒👦Falë bashkëpunimit me UNDP, kemi ngritur të parën Qendër Multifunksionale në Kamëz, që do të ofrojë shërbime të integruara shëndetësore për fëmijët me nevoja të veçanta.😍
Do të ofrohet falas shërbimi logopedi, psikolog klinik, fizioterapi dhe punonjësi social🔽
#BashkiaQëDuam😊
#MbështetjePërTëGjithë🌞
Postimi i plotë në rrjetin social Facebook i kryebashkiakut Rakip Suli: