Në vetëm 3 vite punë transformuam totalisht ndërmarrjen e Ujësjellës Kanalizimeve, përmirësuam shërbimin dhe furnizimin me ujë për qytetarët

Mirëmëngjes☺️,
🔙Në fillim të punës sonë, gjetëm pjesën më të madhe të territorit të Kamzës të pambuluar me rrjet ujësjellësi.
Në 3 vite punë, investuam në⬇️:
📌Formalizimin e ujësjellësit dhe kalimin në Sh.A;
📌Formalizimin e faturave;
📌Ndërtimin e godinës së re të ujësjellësit, me parametrat dhe standartet më të mira🏅✅;
📌Mbulimin e 81% të territorit me rrjet të ri ujësjellësi (1️⃣8️⃣3️⃣ km rrjet i ri ujësjellësi);
📌Rehabilitimin e puseve ekzistuese të Valiasit dhe ndërtimin nga e para të 2 puseve të reja.
📌Ndërtimin e godinës së klorininit
Çdo ditë e çdo orë në terren, për përmirësimin e shërbimit, për qytetarët tanë👤.
#PërBashkinëQëDuam
#CilësiDheShërbim #UKK, shkruan në rrjetin social Facebook kryebashkiaku Rakip Suli.