Në vetëm 3 vite punë ndërtuam dhe rikonstruktuam 11 kopshte me standartet dhe kushtet me të mira europiane, të cilat ofrojnë për herë të parë ushqim, fjetje dhe sisteme ngrohëse, për qindra fëmijë

Në 3 vite punë, transformuam objektet dhe infrastrukturën arsimore, duke investuar edhe në ⬇️:
Rindërtimin nga e para të 5️⃣ kopshteve:
📌Kopshti “Lulet e Jetës”, Bathore;
📌Kopshti “Gjeniu i Vogël”, Bathore;
📌Kopshti “Xixëllonjat”, Valias;
📌Kopshti “Borëbardha”, Paskuqan 1;
📌Kopshti “Lule Dielli”, Laknas.
Si dhe rikonstruksionin total të 4️⃣ kopshteve:
📌Kopshti “Zarife Hasanaj”, Paskuqan;
📌Kopshti “Bletëzat”, Kamza e Re;
📌Kopshti “Topolino”, Zall Mner;
📌Kopshti “Bota e Luleve”, Bathore;
Gjithsej, 11 kopshte me standartet dhe kushtet me të mira europiane🏅, të cilat ofrojnë për herë të parë ushqim, fjetje dhe sisteme ngrohëse, për qindra fëmijë.
Ju jeni kryefjala e punës sonë!
#PërBashkinëQëDuam
#PërArsiminQëDuam, shkruan në rrjetin social Facebook kryebashkiaku Rakip Suli