Në vetëm 3 vite punë, arritëm të ndërtojmë mbi 30 km kanalizime, duke shmangur përmbytjet, pas 30 vitesh në Kamëz

Mirëmëngjes☺️
Në vetëm 3 vite punë, arritëm⬇️:
📌Ndërtimin e 3.99 km kanalizime në Bathore 1-5-Zallmner- Frutikulturë – Lumi i Tiranës, ku përfituan 45.686 banorë;
📌Ndërtimin e 4.2 km kanalizimeve, në Laknas, ku përfituan 7.686 banorë;
📌Ndërtimin e 22.5 km kanalizime në Valias, ku përfituan 15.700 banorë;
📌 0️⃣ përmbytje në territorin e Kamzës, pas 30 vitesh përmbytjeje të vazhdueshme.
Çdo orë dhe çdo ditë në shërbim të qytetarëve👤.
#PërBashkinëQëDuam
#CilësiDheShërbim, shkruan në rrjetin social Facebook kryebashkiaku Rakip Suli