Në vetëm 3 vite punë, arritëm që Kamza e Paskuqani të kenë parkun e parë, Parkun e Liqenit të Paskuqanit!

Mirëmëngjes☺️,
Në vetëm 3 vite punë💪, arritëm që Kamza e Paskuqani të kenë parkun e parë, pas investimeve në ⬇️:
📌Marrjen e hipotekës së 84 ha sipërfaqe në zonën e liqenit të Paskuqanit;
📌 Mbjelljen e mbi 12 000 pemëve, falë kontributeve të qytetarëve dhe bizneseve;
📌Ndërtimin e pedonales së re tek diga;
🔴🔜Sëshpejti, fillon investimi për ndërtimin e pedonales tek parku🌳🌲🚶‍♀️.
#PërBashkinëQëDuam
#PërKamzënModel