Në përkujtim të të atit të ndjerë, këngëtarit dhe rapsodit të mirënjohur z.Sherif Dervishi, i biri z.Fatjon Dervishi i dhuroi parkut 35 pemë të tjera.

Mirëmëngjesi 😊,
Në përkujtim të të atit të ndjerë, këngëtarit dhe rapsodit të mirënjohur z.Sherif Dervishi, i biri z.Fatjon Dervishi i dhuroi parkut ➕3️⃣5️⃣ pemë të tjera.
5 Mars 💚 3️⃣1️⃣, 8️⃣6️⃣6️⃣ pemë !