Në Ditën Botërore të Muzikës, Bashkia Kamëz organizon koncert festiv në sheshin “Nënë Tereza”

Sot Dita Botërore e Muzikës🎵🎉
🎤🎵🎸🥁Ejani të gjithë sot në orën 19:30, në sheshin “Nënë Tereza”, të shijojmë sëbashku koncertin festiv, me pjesëmarrjen e disa prej artistëve më të njohur☑️
Larmishmëri performancash dhe ngjyrash në këto ditë vere, për gjithë pjesëmarrësit dhe qytetarët😍
#FestëNëKamëz👌
#Music@Show🎉
#BashkiaQëDuam😊
May be an image of 6 people, people standing and text