Në 3 vite transformuam Paskuqanin, blloqet e pallateve në Babrru dhe Paskuqan, ndërtuam Parkun e Liqenit, rrugë, shkolla, kopshte e çerdhe

Paskuqani është sot një njësi totalisht e transformuar falë ndërhyrrjes së bashkisëe, me investime në infrastrukturë, kopshte, shkolla dhe çerdhe.
Një tjetër investim i rëndësishëm për zonën është ndërhyrrja në bllokun me 28 pallate në Babrru Qendër dhe pallatet e Paskuqanit duke u rritur vlerën pronës dhe duke jo ofruar qytetarëve apartamente cilësore dhe të fortë.
Në rrjetin social Facebook, kryebashkiaku Rakip Suli shkruan:
Mirëmëngjesi☺️,
Në 3 vite punë, mundësuam transformimin e zonës së Paskuqanit📍, ku përveç investimeve në Parkun e Liqenit, rrugë, shkolla, kopshte e çerdhe, investuam edhe në rikualifikimin urban të⬇️:
📌Bllokut të pallateve Paskuqan;
📌Bllokut të pallateve Babrru.
Asnjëherë, Paskuqani nuk është dukur më bukur se sot😍.
#PërBashkinëQëDuam
#PërKamzënModel
Ja postimi i plotë:
Mirëmëngjesi☺️,
Në 3 vite punë, mundësuam transformimin e zonës së Paskuqanit📍, ku përveç investimeve në Parkun e Liqenit, rrugë, shkolla, kopshte e çerdhe, investuam edhe në rikualifikimin urban të⬇️:
📌Bllokut të pallateve Paskuqan;
📌Bllokut të pallateve Babrru.
Asnjëherë, Paskuqani nuk është dukur më bukur se sot😍.
#PërBashkinëQëDuam
#PërKamzënModel