Në 3 vite punë transformuam Valiasin duke ndërtuar lagjen e re me 21 pallate dhe 270 apartamente

Mirëmëngjes☺️,
Në 3 vite punë, rilindëm dhe transformuam Valiasin e Vjetër, ku falë mbështetjes së qeverisë Rama🙏, ndërtuam lagjen e re në Valias me:
📌2️⃣1️⃣ pallate;
📌2️⃣7️⃣0️⃣ apartamente.
Një qendër e re urbane që tashmë ofron kushte dhe cilësi jetese, duke i shtuar vlerat e munguara qytetit tonë✅🏢.
#PërKamzënQëDuam
#RilindjaUrbane