Në 3 vite punë transformuam Laknasin, duke rilindur bllokun e pallateve, me cilësi dhe standartet më të mira

Në 3 vite punë, mundësuam rikualifikimin urban dhe transformuam bllokun e pallateve në Laknas🏢, përmes investimeve në⬇️:
1️⃣Sistemin kapot;
2️⃣Fasadat e pallateve;
3️⃣Izolimin e soletave;
4️⃣Asfaltimin e rrugëve;
5️⃣Krijimin e hapësirave të përbashkëta;
6️⃣Uljen e depozitave nga soletat dhe vendosjen e depozitave të përbashkëta të ujit;
7️⃣Kanalizimet dhe rehabilitimin e zonës përreth.
Investime në seri, të cilat i rikthyen vlerat e munguara qytetit tonë✅.
#RilindjaUrbane
#PërBashkinëQëDuam
Postimi i plotë i kryebashkiakut Rakip Suli, në rrjetin social Facebook:
Në 3 vite punë, mundësuam rikualifikimin urban dhe transformuam bllokun e pallateve në Laknas🏢, përmes investimeve në⬇️:
1️⃣Sistemin kapot;
2️⃣Fasadat e pallateve;
3️⃣Izolimin e soletave;
4️⃣Asfaltimin e rrugëve;
5️⃣Krijimin e hapësirave të përbashkëta;
6️⃣Uljen e depozitave nga soletat dhe vendosjen e depozitave të përbashkëta të ujit;
7️⃣Kanalizimet dhe rehabilitimin e zonës përreth.
Investime në seri, të cilat i rikthyen vlerat e munguara qytetit tonë✅.
#RilindjaUrbane
#PërBashkinëQëDuam