Në 3 vite punë rilindëm Qendër Kamzën duke transformuar blloqet e pallateve, ndërtimin e tregut dhe ndërtimin e infrastrukturës rrugore me standarte

Ndryshim që flet vetë💪!
Në 3 vite punë, mundësuam rilindjen urbane të Qendër Kamzës, pas një sërë investimesh në⬇️:
1️⃣Ndërtimin e tregut të fruta-perimeve;
2️⃣Rikualifikimin urban të bllokut të pallateve🏢;
3️⃣Rikualifikimin e hapësirave përreth;
4️⃣Ndërtimin e rrugëve, me parametrat më të mira në rrjetin e kanalizimeve, asfaltimin, trotuaret 🛣;
5️⃣Ndriçimin e të gjitha segmenteve rrugore të zonës 💡.
Pas 30 vitesh, tashmë Kamza ka një qendër urbane, me standarte bashkëkohore, duke i ofruar qytetarëve cilësi jetese dhe komoditet✅.
Punime dinjitoze për Kamzën model!
Krenar për punën transformuese të bërë💪!
#PërBashkinëQëDuam