Në 3 vite punë ndërtuam 4 çerdhe publike, me kushtet dhe standartet më të mira, të cilat ofrojnë ushqim, fjetje dhe sisteme ngrohëse, për qindra vogëlushë të Kamzës

Mirëmëngjes🌞
E pabesueshme, por e vërtetë!
Në 30 vite, asnjë çerdhe publike 0️⃣ në Bashkinë Kamëz!
Në 3 vite punë⬇️:
📌Rindërtuam çerdhen “Hapat e Parë”, në Babrru, të lënë në kushte të mjerueshme;
📌Ndërtuam çerdhen “Diell”, në Qendër Kamëz,
📌Ndërtuam çerdhen në Paskuqan;
📌Ndërtuam çerdhen në Valias.
4️⃣ çerdhe publike, me kushtet e standartet më të mira, të cilat ofrojnë ushqim, fjetje dhe sisteme ngrohëse, për qindra vogëlushë të Kamzës✅👧.
Gjëra më të mira na presin!
#PërBashkinëQëDuam
#PërArsiminQëDuam, shkruan në rrjetin social Facebook kryebashkiaku Rakip Suli