Ndizen dritat në rrugën “Marin Barleti” në Paskuqan dhe përfundon ndërtimi i rrugës “Teksas” në Qendër Kamëz

Infrastruktura me cilësi dhe standarte vijon në gjithë investimet e bashkisë Kamëz. Kudo ku ndërtohet një rrugë realizohen gjithë investimet që përfshijnë rrjetin e kanalizimeve, ujësjellësin, trotuaret, dhe ndriçimin.

Në Qendër Kamëz po përfundon një investim madhor që përfshin rikualifikimin urban tërësor të zonës, me fasadat e pallateve, ujësjellësin, parqet për fëmijët, infrastrukturën rrugore dhe tregun e qytetit.

Së fundmi përfundoi nërtimi i rrugës “Teksas” me standartet më të mira dhe lajmin e jep kryebashkiaku Rakip Suli i cili në rrjetin social Facebook shkruan:

Edhe në Paskuqan përfundoi ndriçimi i rrugës “Marin Barleti”, pas investimeve të kryera në rrjetin e kanalizimeve, rrjetin e ujësjellësit dhe trotuaret.

Kryetari Rakip Suli jep lajmin në rrjetin social Facebook si më poshtë: