Ndizen dritat edhe në rrugët “Drini” dhe “Abdyl Elmazi” në Paskuqan-2

Ndezëm dritat 💡 edhe në rrugët “Drini” dhe “Abdyl Elmazi”, në Paskuqan-2📍.
Faleminderit Ndërmarrjes së Shërbimeve Publike për punën e bërë🙏✅.
#KamzaVetëmPërpara ➡️
#BashkiaQëDuam😊