Ndizen Dritat e Pemës së Festave në një super atmosferë të magjishme!

Dhjetori i magjishëm i festave😍
Bashkë me fëmijët ndezëm dritat e Pemës së Festave duke ndriçuar qytetin dhe zemrat e çdonjërit prej nesh🎄🎁❤️
KAMËZ❤️