Natyrë e mrekullueshme dhe freski në Parkun e Liqenit të Paskuqanit!

Në Parkun e Liqenit të Paskuqanit🌲🌳, ku qytetarët zgjedhin të kalojnë këto ditë të nxehta🌡️
në freskinë e gjelbërimin e natyrës💚.
#EjaEdheTi 😍
#KamzaVetëmPërpara➡️