Mozaik Kulturor me copëza nga folklori dhe tradita në Pallatin e Kulturës Kamëz

Në këtë prag festash qyteti i Kamzës është stolisur si kurrë më parë dhe është zbukuruar me ngjyra të ndryshme për vizitorët dhe qytetarët.

Edhe Pallati i Kulturës së qytetit gumëzhin çdo ditë nga aktivitet dhe eventet e ndryshme të organziuara nga Bashkia me ansamble dhe artistë të ndryshëm.

Së fundmi ishte ansambli Kaltërsia dhe ansamblet e Gramshit dhe Prrenjasit që dhuruan momente festive me copëza nga folklori dhe tradita.

Lajmin e jep në rrjetin social kryebashkiaku Rakip Suli i cili thotë: