“Moti i keq”! Ekipet e emergjencave dhe mirëmbajtjes së qytetit, në terren për zgjidhjen e çdo problematike të qytetarëve

🚨 Ekipet e mirëmbajtjes së qytetit, Shërbimeve Publike dhe U.K.K janë në terren sot dhe gjatë gjithë këtyre ditëve me shi, në shërbim dhe zgjidhje të çdo problemi të qytetarëve🌪️🌧️⛈️ 🚨🚒🚔