Mos e humbisni Ditën e Verës, festën më të madhe të organizuar në Parkun e Paskuqanit

Mos e humbisni festën e parë më të madhe të organizuar në Parkun e Liqenit të Paskuqanit📍, me këngë, valle, panairin artizanal – ushqimor, si edhe muzikë live nga Silva Gunbardhi dhe Eranda Libohova🎤🌸.
Festojmë së bashku #DitëneVerës ❤️.