Momente fantastike dhe argëtuese me fëmijët e Kamzës, gjatë shfaqjes artistike “CIRKU TE NE” në Pallatin e Kulturës “Artan Cuku” Kamëz

Momente fantastike dhe argëtuese me fëmijët e Kamzës, gjatë shfaqjes artistike “CIRKU TE NE”🤹‍♀️🎪 në Pallatin e Kulturës “Artan Cuku” Kamëz📍.
Në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës dhe Cirkun Kombëtar, kjo shfaqje do të vijojë edhe në
datat 8, 9 dhe 10 Qershor✅.
Ju ftojmë të na bashkoheni me emocione të tjera.
Hyrja e lirë🆓.
#MinistriaEKulturës
#PallatiIKulturësArtanCukuKamëz
+