Miratohet Buxheti i Bashkisë Kamëz për vitin 2024! Investime strategjike dhe punë konkrete në çdo lagje, me fokus qytetarët.

Pas dëgjesave publike 🗣 dhe konsultimeve me qytetarët në çdo lagje e Njësi Administrative🤝, miratuam ✅️ Buxhetin e Bashkisë Kamëz për vitin 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣📍
Buxhet i përqëndruar te qytetari me fokus kryesor⬇️
✅Zhvillimin e qytetit
✅Ekonominë
✅Shërbimin Social
✅Arsimin
✅Sportin
✅Rininë
Investime strategjike për Kamzën, duke arritur standarde në çdo pjesë të qytetit🔛🔝
🟢Parkun e Liqenit të Paskuqanit
👉Amfitetatrin
👉Shkallët Panoramike
👉Terrene Sportive
👉Kënde Lojrash
🟢Sistemimin e 175 familjeve prekur nga Unaza e Madhe Paskuqan
🟢Parkimin Nëntokësor Qendër Kamëz
🟢Sheshin
🟢Bashkinë e re
🟢Rikonstruksioni i Pallatit të Kulturës
🟢Fusha Sportive Valias
🟢Pedonalja në Frutikulturë
🟢Investime në Arsim
🟢Ushqim pa pagesë në kopshte/çerdhe për fëmijët e familjeve që trajtohen me Ndihmë Ekonomike
🟢Mbështetje me Bonus Qeraje për familjet në nevojë
🟢53.95 km infrastrukturë të re rrugore
🟢Bursa për ekselentët
🟢Karta e Studentit
Punë me përkushtim dhe vizion për Kamzën e së ardhmes së fëmijëve tanë😍