Mbyllet me sukses edicioni i dytë i festivalit teatrot #Rinart!

Mbyllëm me sukses edicionin e dytë të #RINART👏📽️.
Mes dhjetëra talentesh e interpretimesh të jashtëzakonshme❤️, zhvilluam sot finalen e shumëpritur, ku u shpallën fitues⬇️:
1️⃣Gjimnazi “Elez Isuf Ndreu”;
2️⃣Gjimnazi “Gramoz Palushi”;
3️⃣Gjimnazi “Ibrahim Rugova”.
Faleminderit Luiza Xhuvani, Ndriçim Xhepa dhe Gëzim Rudi, që me prezencën dhe gjykimet profesionale e bëtë këtë edicion edhe më të bukur❤️.