Mbrëmje të këndshme, me këto pamje të mrekullueshme nga Liqeni i Paskuqanit

Liqeni i Paskuqanit është kthyer në një Park dhe atraksion turistik për vizitorët, ambient çlodhës dhe relaskues për banorët e zonës.

Falë investimit të Bashkisë Kamëz sot komuniteti ka një park me mbi 11500 pemë, pedonalen, stolat, ndriçimin dhe gjithë facilitet e duhura.

Në rrjetin social Facebook, kryebashkiaku Rakip Suli shkruan:

🌅🌴😍Me këto pamje të mrekullueshme nga Liqeni i Paskuqanit, që është shndërruar në një park ku qytetarët dhe vizitorët kalojnë pasditet e tyre, ju uroj mbrëmje të këndshme👌
Sot qyteti gumëzhin😊
#BashkiaQëDuam🙏
#LiqeniPaskuqan😍

https://fb.watch/e3MDGaaCQm/