Mblidhet Komisioni Vendor i Mbrojtjes Civile. Në gatishmëri për t’i paraprirë cdo situate

Në mbledhjen me Komisionin Vendor të Mbrojtjes Civile u analizua plani i masave për emergjencat civile për sezonin e verës.
📌Përmes organizimit dhe bashkëveprimit të punës së Komisionit Vendor të Mbrojtes Civile për planifikimin dhe përballimin e situatave të mundshme emergjente në sezonin “VERË 2023”, synojmë:
✅Të krijojmë rrugët e komunikimit dhe të shkëmbimit të informacionit të duhur;
✅Koordinimin në kohë reale me të gjithë strukturën ndërvepruese;
✅Të garantohet përdorimi i të gjitha burimeve të mundshme të pushtetit vendor me qëllim sigurimin e qytetarëve;
✅Lokalizimin e zonës së emergjencës dhe lehtësimin e pasojave.
Në gatishmëri për t’i paraprirë cdo situate💪.
#QytetariPrioritetiYnë✅
#KamzaVetëmPërpara➡️