“Mbështetje për bizneset e vogla të grave”! Bashkia Kamëz në bashkëpunim me UN Women, çertifikojnë 16 gra sipërmarrëse

Bashkia Kamëz në bashkëpunim me UN Women, me mbështetjen e Qeverisë Suedeze , në përfundim të trajnimit/këshillim për zhvillimin e biznesit në kuadër të projektit “Mbështetje për bizneset e vogla të grave”, çertifikoi 16 gra sipërmarrëse.

Faleminderit për prezencën znj.Edona Bilali, Ministre e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, znj.Fiona Mccluney, koordinatore e Përhershme e Kombeve të Bashkura në Shqipëri dhe z.Michele Ribotta, përfaqësues i UN Women 🙏, për mbështetjen e dhënë në fuqizimin ekonomik të këtyre grave, drejt rrugës së tyre të suksesit.

Krenar që për të disatën herë mbështesim fuqizimin ekonomik të grave☺️, shkruan në postimin e tij në rrjetin social Facebook kryebashkiaku Rakip Suli: