Mbështetje ekonomike dhe fuqizim i grupeve të grave në Bashkinë Kamëz në fushën e bimëve mjekësore dhe prodhimit të produkteve tradicionale

Në kuadër të mbështetjes ekonomike dhe fuqizimit të grupeve të grave👩🏻‍⚕️, Bashkia Kamëz në bashkëpunim 🤝 me Shoqatën Shqiptare të Marketingut do të organizojë aktivitete në fushën e bimëve mjekësore dhe prodhimit të produkteve tradicionale☘️🍃.

Përmes bashkëpunimit me kompanitë e interesuara për këto produkte, kjo nismë ka në fokus të mbështesë gratë prodhuese dhe fermere të prekura nga dëmet e tërmetit të vitit 2019😊✅.

Jeni të lutura të aplikoni për t’u bërë pjesë e këtij aktiviteti në linkun e bashkëngjitur brenda datës 3️⃣1️⃣ gusht ⬇️:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1LKzc9Cx3hvqpCe4C6JYKFu8HD7N-iwxTCrL-e4V9CoKwqg/viewform