“MARATONA E PARË E BASHKISË KAMËZ”! Mbi 1300 garues, atletë profesionistë, amatorë dhe nxënës të shkollave të qytetit tonë, përshkruan pistën e Parkut të Liqenit të Paskuqanit, me super energji, garë dhe adrenalinë

MARATONA E PARË E BASHKISË KAMËZ 🏃‍♀️🏃‍♂️🏃
Bashkë me Federatën Shqiptare të Atletikës dhe Komitetin Olimpik Kombëtar Shqiptar, në edicionin e parë të ngjarjes më të madhe sportive në Kamëz🏅🏃‍♂️😊
Mbi 1️⃣3️⃣0️⃣0️⃣ garues, atletë profesionistë, amatorë dhe nxënës të shkollave të qytetit tonë, përshkruan pistën e Parkut të Liqenit të Paskuqanit, me super energji, garë dhe adrenalinë🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️😍🏅