Larmishmëri ngjyrash e aktivitetesh në Parkun e Liqenit të Pskuqanit në kuadër të Javës Olimpike! Të pranishëm Kryetarja e Kuvendit Lindita Nikolla, Ministrja Evis Kushi, Ministrja Bora Muzhaqi dhe Presidenti i KOKSH Fidel Ylli

Larmishmëri ngjyrash e aktivitetesh në Parkun e Liqenit📍, në praninë e⬇️:
📌Kryetares së Kuvendit dhe Drejtueses Politike, znj.Lindita Nikolla;
📌Ministres së Arsimit dhe Sportit, znj.Evis Kushi;
📌Ministres së Rinisë dhe Fëmijëve, znj.Bora Muzhaqi;
📌Presidentit të KOKSH, z.Fidel Ylli.
Me pjesëmarrjen e 6️⃣0️⃣0️⃣ nxënësve nga 23 shkolla të Kamzës, të cilët na dhuruan spektakël e emocione në dhjetëra lojëra olimpike, përmbyllëm me sukses Javën Olimpike🏑⚽️, ku bashkë me të ftuarit i dhuruam parkut pemë 🌲.
#MeRakipSulin
#VetëmPërpara➡️
#VotoNr1