Larmishmëri aktivitetesh nga nxënësit e shkollave të Kamzës, në “JAVËN E EVROPËS”, në Parkun e Paskuqanit

“JAVA E EVROPËS”🇪🇺🇪🇺
Duke kombinuar muzikën, natyrën dhe artistët e veçantë të shkollave të Kamzës, festuam në Parkun e Liqenit të Paskuqanit🌲☘️ Javën e Evropës.
Shumë e rëndësishme përfshirja e grupeve të marxhinalizuara dhe përfshirja e fëmijëve me aftësi ndryshe😍😍 në çdo aktivitet, në kuadër të nismës së BE për përfshirjen, diversitetin dhe të drejtat e njeriut✅
Të mbështetur nga projekti “Bashkitë për në Evropë“, 🇪🇺🇪🇺shpërndamë çertifikata🥇🥇 për më të mirët🇦🇱🇦🇱