“KUPA RINORE SFIDA” 2022, zhvillon finalen në disiplinën futboll për meshkuj: Kryebashkiaku Rakip Suli jep trofeun për shkollën fituese

Pas një kampionati plot emocione dhe adrenalinë, zhvilluam sot finalen e KUPËS RINORE “SFIDA” 2022, në disiplinën e futboll (meshkuj), ku u shpallën fitues⬇️🏆:

Në vendin e parë1️⃣, Gjimnazi “Ibrahim Rugova”;
Në vendin e dytë2️⃣, Gjimnazi “Gramoz Palushi”;
Në vendin e tretë3️⃣, Gjimnazi “Elez Isuf Ndreu” dhe “Sulejman Elezi”.

Faleminderit për emocionet e dhuruara e suksese të mëtejshme👏.

Mbështetja dhe vëmendja jonë është e gjitha për ju, shkruan në rrjetin social Facebook kryebashkiaku Rakip Suli.