KUPA RINORE SFIDA 2022 zhvillon finalen! Ja fituesit sipas disiplinave

Kupa Rinore SFIDA 2022, ishte një risi dhe një aktivitet i organizuar nga ZVAP Kamëz dhe nga Bashkia, mes shkollave të qytetit në sport.

Më të mirët e të mirëve🥇!

Pas një kampionati plot emocione dhe adrenalinë, zhvilluam sot finalen e KUPËS RINORE “SFIDA” 2022, në disiplinën e basketbollit, ku u shpallën fitues⬇️🏆:

Në vendin e parë1️⃣, Gjimnazi “Elez Isuf Ndreu”;

Në vendin e dytë2️⃣, Gjimnazi “Gramoz Palushi”;

Në vendin e tretë3️⃣, Shkolla Profesionale Kamëz.

Faleminderit për emocionet e dhuruara e suksese të mëtejshme👏, shkruan në rrjetin social Facebook, kryebashkiaku Rakip Suli.