Kujdes maksimal për pastrimin e qytetit dhe larjen e rrugëve, në Bashkinë Kamëz

Mëngjeset nisin herët në qytetin tonë 🌞🌄
Ne kujdesemi çdo ditë për pastrimin 🧹 dhe larjen e rrugëve përgjatë gjithë territorit📍🛣️,
për një qytet edhe më të pastër💚.
#KamzaVetëmPërpara ➡️
#Green&Clean 🌿