Kryetari Rakip Suli uron besimtarët myslimanë për festën e Kurban Bajramit!

Gëzuar Kurban Bajramin 🐏 të gjithë besimtarëve myslimanë🕋.
Kjo festë na kujton që sakrifica, përulësia dhe bujaria ndaj të tjerëve, janë të shpërblyera e të pranuara!
Për shumë vjet!