Kryetari Rakip Suli uron 28 Nëntorin, festën e Pavarësisë!

Gëzuar 28 Nëntorin, ditën e Pavarësisë🇦🇱!

Rrënjosim atdhedashurinë dhe edukojmë brezat me patriotizëm, qytetari e dije.
Gëzuar Shqipëri ❤️

#VetëdijeKombëtare
#FëmijëteKamzës
#KopshtiLuleDielli