Kryetari Rakip Suli takohet me aktorin e mirënjohur Z. Ndriçim Xhepa, autorët Z. Ylljet Aliçka, Z. Ahmet Prençi dhe Ambasadorin Z. Arben Çejku

Në kuadër të “Karrierat frymëzojnë” kishim kënaqësinë të kishim në mesin tonë
📌Aktorin e mirënjohur Z.Ndriçim Xhepa
📌Autorin dhe skenaristin Z.Ylljet Aliçka për promovimin e romanit
” Histori njerëzish të zakonshëm”
📌Autorin Z.Ahmet Prençi për promovimin e romanit “Brenga e Prokurorit “
📌 Ish Ambasadorin e Shqipërisë në Maqedoni dhe shkrimtarin Z.Arben Çejku
Në një bashkëbisedim me anëtarët e Klubit të Librit, mësues e të rinj, mbi karrierën, hapat drejt suksesit🗣, duke synuar gjithashtu promovimin e letërsisë📖 dhe 🎬 kinematografisë shqiptare.
Frymëzohemi nga më të mirët 🤗!
+27
Të gjitha reagimet:

Ti, Gezim Cullhaj, Ylli A Shehu dhe 778 të tjerë