Kryetari Rakip Suli takim me banorët e Laknasit! Biseduam për investimet që do të nisim shumë shpejt në këtë zonë

Gjatë takimit me banorë të Laknasit, ku biseduam për investimet që do të nisim shumë shpejt në këtë zonë📍
Punë dhe zhvillim, në çdo cep të Kamzës✅
#KamzaVetëmPërpara➡️
#BashkiaQëDuam😊
#Laknasi✅