Kryetari Rakip Suli pret Presidentin Kroat SH.T.Z. Zoran Milanoviç.Mirënjohje për bashkëpunimin e shkëlqyer dhe mbështetjen e vazhdueshme

Pata nderin të prisja sot Presidentin Kroat SH.T.Z. Zoran Milanoviç në Kamëz.
Së bashku me Ministren e Arsimit dhe Sportit, Znj.Ogerta Manastirliu dhe Përfaqësuesin e Përhershëm të UNDP, Znj.Monica Merino.
Vizituam së bashku shkollën 9-vjeçare “Ahmet Zogu”🏫, për mundësimin e laboratorit informatik🖥️📽️, me mbështetjen e #QeverisëKroate dhe #UNDP✅.
Mirënjohës për bashkëpunimin e shkëlqyer🤝 duke sjellë standarde në infrastrukturën kompjuterike dhe informatike, nga e cila do të përfitojnë 1️⃣1️⃣2️⃣2️⃣ nxënës të shkollës “Ahmet Zogu” dhe 9️⃣9️⃣1️⃣ nxënës të shkollës “Halit Coka”.
#BashkiaQëDuam ➡️
#ArsimiQëDuam