Kryetari Rakip Suli pret në takim Zëvendës Shefin e Misionit të Ambasadës Zvicerane në Shqipëri, Z. Philip Arnold; Drejtorin e AKUM, Z. Klevis Jahaj dhe Konsulenten Lokale për ujin në Zyrën e Bankës Botërore në Tiranë, Znj. Lindita Troka.

Pata nderin të prisja në zyrë 🔽
– Zëvendës Shefin e Misionit të Ambasadës Zvicerane 🇨🇭në Shqipëri, Z. Philip Arnold;
– Drejtorin e AKUM, Z. Klevis Jahaj ;
– Konsulenten Lokale për ujin në Zyrën e Bankës Botërore në Tiranë, Znj. Lindita Troka;
Diskutuam për investime të ardhshme në rrjetin e kanalizimeve dhe përpunimin e ujërave të zeza✅
Projekte të mëdha na presin 🤝