Kryetari Rakip Suli pret në takim përfaqësues të shoqatës “Qatar Charity” në kuadër të bashkëpunimeve të shkëlqyera të deritanishme

Gjatë pritjes me përfaqësues të shoqatës “Qatar Charity” në kuadër të bashkëpunimeve të shkëlqyera të deritanishme :
📌 Abdulaziz Al-Sahli, i ngarkuari i Ambasadës së Qatar në Shqipëri;
📌Z. Abdulaziz Jassem Hejji, Drejtori i Përgjithshëm i Programeve dhe Zhvillimit Ndërkombëtar;
📌Z.Mahmoud Abass Shaker, Drejtori i Programeve – Zyra e Shqipërisë.
Projekte të tjera na presin 🤝
#KamzaVetëmPërpara ➡️
#FaleminderitQatarCharity 🇶🇦