Kryetari Rakip Suli nënshkruan marrëveshje me World Vision Albania, për ndërtimin e tri këndeve të lojrave, në qytetin e Kamzës

Falenderojmë World Vision Albania që falë bashkëpunimit dhe mbështetjes së vazhdueshme do kontribuojë me
3️⃣ kënde lojrash🛝🎢🎡për fëmijët e qytetit të Kamzës 📍në:
🎡Shëtitoren “Bathore”,
🎡Parkun e Liqenit të Paskuqanit,
🎡Qendër Kamëz tek Pallatet.
Kënaqësi të nënshkruaja marrëveshjen✍️ me⬇️
📌Drejtoreshën Ekzekutive të World Vision Albania, Znj.Eljona Elmazi
📌Drejtuesin e Programit, Z.Endri Teta
📌Lehtësuesen e Programit, Znj. Urime Sena