Kryetari Rakip Suli inspekton Qendrën e Re Shëndetësore në Zall-Mner, të rindërtuar me parametrat më të mira

Zall-Mner i Ri📍, gjatë inspektimit të qendrës shëndetësore 🏥, e rindërtuar me standardet më të mira, e cila garanton infrastrukturën e duhur shëndetësore dhe shërbim cilësor për komunitetin.
Vijojmë pa e ndalur punën për ta bërë çdo lagje të Kamzës të denjë për çdo qytetar të saj✅.
#BashkiaQëDuam
#KamzaVetëmPërpara➡️