Kryetari Rakip Suli inspekton punimet në rrugët “Ndreko Rino” dhe “Mustafa Xhani” në Kodër të Kuqe Paskuqan, që po investohen me çdo parametër

Paskuqan- Kodër e Kuqe📍
Inspektuam nga afër fillimin e punimeve në 🏞️🏞️rrugët👉 “Mustafa Xhani” dhe 👉“Ndreko Rino”, që po investohen me çdo parametër e standard 🛣️