Kryetari Rakip Suli inspekton punimet në çerdhen, kopshtin dhe shkollën “Demokracia” në Valias. Të treja institucionet të ndërtuara nga e para, me standardet dhe kushtet më të mira bashkëkohore

Ishim në Valias📍– ku pamë nga afër ecurinë e punimeve në: 🏫shkollën “Demokracia”, kopshtin dhe çerdhen🏫🏡✅
Të treja institucionet të ndërtuara nga e para, me standardet dhe kushtet më të mira bashkëkohore 💪
#KamzaVetëmPërpara➡️
#Valiasi😍✅