Kryetari Rakip Suli inspekton fillimin e punimeve në Laknas, në rrugët “Nënë Tereza”, “Butrinti” dhe Segmentin te rruga “Fushë Arrëz”

Laknas📍
Ku inspektuam nga afër fillimin e punimeve në rrugët me gjatësi 2️⃣.4️⃣ km që po investohen me standardet më të mira🏞️🛣️⬇️
📌 Rruga “Nënë Tereza”
📌 Rruga “Butrinti”
📌 Segmenti tek rruga “Fushë Arrëz”