Kryetari Rakip Suli dhe Kryeparlamentarja Lindita Nikolla takim me prindërit e vogëlushëve të kopshtit “Bota e Luleve” dhe çerdhes “ Diell”

Me Linditën në një takim të ngrohtë me prindërit e vogëlushëve të kopshtit “Bota e Luleve” dhe çerdhes “ Diell”🏫.

Krenarë dhe të motivuar që 2️⃣0️⃣0️⃣ engjëj të kopshtit “Bota e Luleve “ dhe 1️⃣7️⃣0️⃣ fytyra diellore të çerdhes “Diell” 👧🧒 rriten dhe edukohen në kushtet më të mira europiane✅.

#KamzaVetëmPërpara

#PërArsiminQëDuam✅