Kryetari Rakip Suli bashkë me Prefektin e Qarkut Tiranë, Z. Afrim Qendro dhe Kryetarin e Këshillit të Qarkut Tiranë, Z. Aldrin Dalipi mbjellin 150 pemë në Parkun e Paskuqanit

Me Kryetarin e Këshillit të Qarkut Tiranë, Z. Aldrin Dalipi & Prefektin e Qarkut Tiranë, Z. Afrim Qendro i shtuam 📍 Parkut të Liqenit të Paskuqanit ➕1️⃣5️⃣0️⃣ pemë 🌲të tjera 🌿
Një Park i tërë i ndërtuar nga e para, falë kontributit vullnetar të qytetarëve dhe gjithsecilit që ka dëshiruar të kontribuojë😍💚
#BashkiaQëDuam✅
#ParkuPaskuqan💚
#GooGreen💚🌴🌲