Kryetari Rakip Suli bashkë me banorët e zonës, inspektojnë rrugët që do të nisin punë në vitin 2024 në Kodër të Kuqe, Njësia Paskuqan

Kodër e Kuqe, njesia Paskuqan📍– ku inspektuam bashkë me banorët e zonës gjithë rrugët që do të nisin punimet në 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣
✅Ndreko Rino
✅Mustafa Xhani
✅Pashko Vasa
✅Betim Muço
✅Mustafa Kruja
✅Musa Fratari
✅Myslym Peza
✅Mustafa Kacaci
✅Mustafa Ataturku
✅Mujo Ulqinaku
✅Mrike Loka
✅Mitrush Kuteli
Punë konkrete dhe transformim në çdo lagje ✅
#KamzaVetëmPërpara➡️
#BashkiaQëDuam😊
#Paskuqani✅