Kryebashkiaku Z. Rakip Suli takon kryetarin e Këshillit të Qarkut Tiranë Z. Aldrin Dalipi: Bashkia Kamëz do të maksimizojë veprimtarinë për mbrojtjen e tokës bujqësore si dhe ndërgjegjësimin e pronarëve, për ruajtjen e saj

Këshilli Bashkiak 📍- Gjatë takimit me z.Aldrin Dalipi, kryetarin e Këshillit të Qarkut Tiranë, përfaqësuesve të Drejtorisë së Administrimit dhe Mbrojtjes së Tokës së Këshillit të Qarkut, si dhe përfaqësuesve të Zyrës së Mbrojtjes të Tokës në Bashki, në kuadër të zbatimit të programit të kontrollit mbi gjendjen dhe ndryshimet e tokës bujqësore✅.

Në bashkëpunim me organet e strukturat e tjera, Bashkia Kamëz do të maksimizojë veprimtarinë për mbrojtjen e tokës bujqësore, pregatitjen e evidencës mbi gjendjen dhe ndryshimet e saj dhe disa kategorive të tjera të resursit, si dhe ndërgjegjësimin e pronarëve, për ruajtjen e saj ☑️.